Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024

Gösterim: 45

Bahar Şenlikleri Kapsamında Spor Turnuvaları

Üniversitemizin spor ve bahar şenlikleri kapsamında 29/04/2024 - 17/05/2024 tarihleri arasında Başkanlığımız ve Spor Bilimler Fakültesinin ortaklaşa düzenleyeceği Üniversitemizin birimleri arasında Futbol (Halı Saha), Voleybol, Basketbol (3*3), Tenis (Kort), Masa Tenisi ve Badminton turnuvaları düzenlenmesi planlanmaktadır.

Yapılması planlanan turnuvalarla alakalı olarak;

Futbol: Spor Bilimleri Fakültesi halı sahasında yapılacak olup, her fakülte ya da MYO'dan bir takım oluşturulacaktır. Takımlar 6 asil 5 yedek olmak üzere en fazla 11 kişiden oluşacaktır. Yeterli sayıya ulaşamayan fakülte ya da MYO'lar bir fakülte ve MYO ile birleşerek takım çıkartabilir.

Voleybol: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda yapılacak olup, her fakülte ya da MYO'dan bir takım oluşturulacaktır. Takımlar kadın erkek karışık olabilecek şekilde 6 asil 6 yedek olmak üzere en fazla 12 kişiden oluşacaktır. Yeterli sayıya ulaşamayan fakülte ya da MYO'lar bir fakülte ve MYO ile birleşerek takım çıkartabilir.

Basketbol (3*3): Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda yapılacak olup, fakülte ya da MYO'lar istedikleri kadar takım çıkartabilir. Takımlar 3 asil 2 yedek olmak üzere en fazla 5 kişiden oluşacaktır.

Tenis: Rektörlük binası önü çadır salonda yapılacak olup, fakülte ya da MYO'lar istedikleri kadar takım çıkartabilir. Müsabaka tekler olarak yapılacaktır. Masa Tenisi: Spor Bilimleri Fakültesi masa tenisi salonunda yapılacak olup, fakülte ya da MYO'lar istedikleri kadar bireysel sporcu başvurusu yapabilir. Müsabaka tekler şeklinde yapılacaktır.

Badminton: Spor Bilimleri Fakültesi çok amaçlı spor salonunda yapılacak olup, fakülte ya da MYO'lar istedikleri kadar bireysel sporcu başvurusu yapabilir. Müsabaka tekler şeklinde yapılacaktır.

NOT: Başvurular Fakülte Sekreteri Nejlet KILIÇ Beye teslim edilecektir.

Öğrencilerimize duyurulur.