Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2023

RAMAZANA HATİMLE TERAVİH İLE MERHABA

Dekanımız Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir’in riyasetinde Fakültemiz Kur'ân-ı Kerim ve Kıraat Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Hakan Kutlu ile Arap Dili ve Belâgatı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Abdulhalim Hassun "Hatimle teravih" geleneğini ihya sadedinde Bandırma Şehitlik Camii’nde ilk teravih namazını kalabalık bir cemaat eşliğinde kıldırarak bu yılki mübarek ramazan ayına merhaba dediler. Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve üniversite genel sekreteri Cihangir Boz ile bazı öğretim üyesi ve idari personelimizin de iştirak ettikleri teravih namazı huşu ile eda edildi. Namaz sonrası fakülte dekanımız cami cemaatine kısa bir konuşma yaparak ramazan boyunca hocalarımızın bu programı sürdüreceklerini ve Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nin Bandırma’mızın ilmi-manevi gelişimine katkı sağlamasının en büyük arzuları olduğunu belirtip bu ilk gece yaşanan heyecanın artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Namazdan sonra cami cemaati ile tebrikleşme gerçekleştirildi.