Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024

Fakültemizin İftar Programı Düzenlendi

Merkez Yerleşkemizdeki öğrenci yemekhanesinde gerçekleşen iftar programına Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Dekanımız Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir, Bandırma Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Bandırma Başkanı Tolga Tetik, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı ve Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 2 No'lu Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Aydın, İslami İlimler Fakültesi  Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayrettin Tekümit, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai Mete, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Davut Araç, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Barış Yıldırım, akademik ve idari birim personelimiz ve kıymetli aileleri ile öğrencilerimiz katıldı.