Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2022

Doç. Dr. Fatih ZENGİN İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde konferans gerçekleştirdi

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Zengin 07/12/2022 tarihinde İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Zahid Aksu Konferans salonunda bir Konferans verdi. Kubbealtı Öğrenci Topluluğu ve Bilgi ve Erdem Öğrenci topluluğunun davetlisi olarak Fakültemize gelen Zengin ilk dönem İslam tarihinden günümüze kadar İslam Medeniyetinde eğitimin şekli, özellikleri ve önemi üzerinde durdu. Tarihten ve günümüzden gelen örnekler ile üniversite öğrencilerine seslenen Zengin, bilgi üretmenin yollarının islami birikime uygun olarak gerçekleştirilmesinin öneminden söz etti. Konferansın sonunda İlahiyat fakültesi dekanlığı tarafından kendisine teşekkür edildi ve programı düzenleyen öğrenci topluluklarıyla hatıra fotoğrafı çekildi.